FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny štvorcový konferenčný stolík Giant s úložným priestorom zo sheeshamového dreva v svetlej hnedej farbe 60 cm

EM32264

Konferenčný stolík Giant bude dominantným centrálnym prvkom vašej obývačky. Na prvý pohľad zaujme jeho mohutná vrchná doska zo sheeshamového dreva, ktorá prinesie do priestoru prírodný prvok.

V siluete stolíka dominujú rovné línie. Vrchná drevená časť má štvorcový tvar s praktickou policou v jednom rohu. Je uložená na štyroch nožičkách z kovu s čiernym práškovým nástrekom. Na spodnej časti sú prepojené podstavou kopírujúcou tvar vrchnej dosky

Sheeshamové drevo je obľúbené vďaka svojej trvácnosti a vzhľadu. Na rovných plochách stolíka môžete pozorovať očarujúcu prírodnú kresbu letokruhov. Uchváti vás tiež svetlá hnedá farba so žltými podtónmi, ktorá pôsobí teplým a útulným dojmom.

Stolík môžete skombinovať so sedačkou v neutrálnych teplých odtieňoch, čím dosiahnete nadčasový vzhľad, alebo tiež s kontrastným farebným čalúnením. Nožičky prinášajú nádych industriálneho štýlu a skvele sa prepoja s ďalším nábytkom s podobnými kovovými prvkami. Ak obľubujete prírodné materiály, môžete pridať ďalší nábytok z masívneho dreva a živé zelené rastliny, ktoré ešte zdôraznia naturálny charakter miestnosti.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

163,75 € s DPH

Znížená cena!

179,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Giant

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Industriálny nábytok ►Kolekcia luxusného masívneho nábytku Giant ►Nábytok z masívu ►Štvorcový ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Palisander ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Sheesham ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Industriálne konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti