FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-deco jedálenská stolička Brilon s prešívaným viacfarebným čalúnením s okrovou chrbtovou opierkou a čiernymi nožičkami 77cm

EM28659

Dizajnová jedálenská stolička Brilon je krásnym kúskom, ktorý reprezentuje art-deco štýl nábytku, a zároveň kombinuje výnimočné dizajnové vyhotovenie s komfortom kresla. Najzaujímavejším dizajnovým prvkom stoličky Brilon je jeho nevšedná chrbtová opierka. Nízka chrbtová opierka vo viacfarebnom prešívanom čalúnení pôsobí tak, že sa niesla v jednej oválnej línií, avšak v strede je do tejto línie samostatne zasadená doplňujúca okrúhla okrová opierka, ktorá zastupuje aj dizajnovú aj komfornú stránku stoličky. Okrové zamatové čalúnenie sa taktiež nachádza aj na bohato polstrovanom podsedáku, ktorý vám nedovolí vstať zo stoličky Brilon. Celkové farebné vyhotovenie stoličky Brilon je veľmi súdržné, či už sú to viacfarebné opierky s prvkami bielej a čiernej farby, okrový podsedák alebo masívne nožičky v čiernej farbe so zlatým zakončením na spodnom konci nožičiek. Elegantná stolička Brilon vám v neposlednom rade dotvorí art-deco vzhľad vo vašej domácnosti, v kombinácií s čiernymi, zlatými a hnedými kúskami.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Popis produktu


Nábytok kolekcie Brilon predstavuje precízne a vysoko originálne dizajnové kúsky, ktoré sa oprávnene hlásia svojim prevedením k luxusnému a opluentnému art-deco nábytku. Prevedenie nábytku obsahuje materiály s vysokým leskom v elegantnej a luxusne pôsobiacej čiernej a zlatej farbe, ktoré spolu s ďalšími odtieňmi zlatej, žltej až po horčicovú vytvárajú luxusný zlato-čierny kontrast. Pri výrobe nábytku je použité tvrdé masívne drevo, ktoré je povrchovo upravené do čierneho lesklého vzhľadu. Nožičky sú vyzdobené ukočením v zlatej farbe a väčšina kolekcie sa nesie v horčicovom čalúnení v kombinácii s károvaným poťahom opierky. Nábytok tejto kolekcie sa nestratí ani v miestnostiach zariadených v trblietkavom luxusnom Glamour štýle pripomínajúcom Gatsbyho opulentne zariadený dom známy z rovnomenného filmu. K dokonalosti luxusného vzhľadu je odporúčané kombinovať nábytok s podlahami v čiernom lesklom prevedení s použitím luxusných materiálov ako napríklad mramor, onyx a prípadne aj lesklej veľkoformátovej dlažby. Nič na náhodu neponechá ani využitie epoxidového náteru podlahy, ktorý je možné farebne variovať vo veľmi jemých odtieňoch. K stenám tiež odporúčame pristúpiť precízne s využitím kvalitných tapiet s geometrickými obrazcami Art-deco respektíve je možné využiť aj štukové nátery s odtienmi zlatej a tmavo zelenej farby. Nábytok v art-deco štýle Brilon sa hodí aj do reprezentatívncyh priestorov firiem, lobby barov luxusných hotelov či do štýlových reštaurácii.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a luxusnom vzhľade nábytku v art-deco štýle, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Príbuzné produkty Kolekcia Brilon

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Kreslá ►Luxusné jedálenské stoličky ►Art-deco nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Hnedá ►Zlatá ►So vzorom (viacfarebná) ►Béžová ►Drevo / Masív ►Kolekcia luxusného Art-deco nábytku Brilon ►Moderné kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti