FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kreslo Vita Naturale s bielym čalúnením 78cm

EM30459

Prepojte obývačku s talianskym štýlom a eleganciou vďaka modernému kreslu kolekcie Vita Naturale. Moderné kreslo Vita Naturale sa vyznačuje jemným bielym textilným čalúnením, ktoré je doplnené o polyuretánovú penovú výplň, ktorá zaručuje maximálne pohodlie.

Ľahká a minimalistická oceľová konštrukcia v hnedom prevedení pridáva kreslu pútavý farebný kontrast, ktorý podčiarkne moderný nadčasový vzhľad. Dizajnové kreslo Vita Naturale je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú minimalistický taliansky dizajn, ktorý je rovnako funkčný, ako aj esteticky príťažlivý.

So svojou obopínajúcou konštrukciou, kreslo Vita Naturale zabezpečuje stabilitu a pohodlie pri každom posedení. Štýlové kreslo Vita Naturale je vďaka svojmu vzhľadu perfektný moderný nábytok na kombináciu s dreveným nábytkom a s nábytkom so sklenenými prvkami, čo poskytne sofistikovaný a elegantný vzhľad, verný najnovším trendom v dekorácii.

Zachovajte si eleganciu talianskeho dizajnu a zároveň si užite pohodlie, ktoré poskytuje polyuretánová penová výplň, vďaka ktorej budete cítiť maximálne pohodlie aj pri dlhších sedeniach. Moderné kreslo Vita Naturale je skvelým príkladom, ako kombinovať štýl a pohodlie v jednom elegantnom kuse nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 119,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti