FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kreslo Forma Moderna s masívnymi nožičkami krémové 92cm

EM30853

Elegantné kreslo z kolekcie moderného nábytku Forma Moderna prinesie jedinečný taliansky dizajn do Vašej obývačky. Nadčasový taliansky štýl kresla je dosiahnutý vďaka príjemnému textilnému čalúneniu v krémovej bielej až béžovej farbe, vďaka zaobleným tvarom vysokej chrbtovej opierky a sedacej časti, a v neposlednom rade vďaka dekoratívnemu prešívaniu s početnými gombíkmi na prednej časti čalúnenia. Kombinácia týchto prvkov prinesie kreslu jedinečný nádych v retro štýle.

Krásny dizajn a ladné tvary opierok luxusného kresla Forma Moderna doplní spodná konštrukcia a nožičky z masívneho jaseňového dreva v prírodnej svetlohnedej farbe, ktoré dodájú naturálny nádych celkovému dizajnu kresla. Prírodný vzhľad s dôrazom na kresbu dreva na nožičkách krásne doplní moderné konferenčné a príručné stolíky z dreva, a taktiež aj pohovky, či sedačky s drevenými nožičkami.

Maximálny komfort pri sedení zaručí pôvabné prevedenie kresla so spemnutými zaoblenými opierkami, a rovnako aj mäkká výplň z polyuretánovej peny, vďaka ktorej sa kreslo Forma Moderna stane Vašim obľúbeným miestom na leňošenie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 119,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti