FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Kožené kreslo Vita Naturale z pravej kože čokoládové hnedé 100cm

EM30563

Predstavte si, ako relaxujete naluxusnom otočnom kresle Vita Naturale, obklopený teplom a pohodlím sofistikovaného moderného dizajnu. Luxusné otočné kreslo Vita Naturale je dokonalou kombináciou moderného štýlu a klasických línií, vyrobené s dôrazom na kvalitné vyhotovenie, ktoré zaručí maximálne pohodlie a funkčnosť.

Luxusné moderné kreslo Vita Naturale sa pýši kvalitným čalúnením z pravej kože, ktoré Vám zaručí trvácnonsť a kvalitu tohto produktu. Tmavé, čokoládovo hnedé čalúneníe z hovädzej kože nielenže úžasne vyzerá, ale poskytuje aj odolný a funkčný povrch, ktorý vydrží dlhé roky. Moderný nábytok s kreslom z kolekcie Vita Naturale budú dokonalou kombináciou v každej obývačke, jedálni alebo spálni, ktorá dodá každému priestoru nádych elegancie a sofistikovanosti.

Kreslo Vita Naturale disponuje ergonomickým tvarom, s obopínajúcim sedákom, ktorého stabilitu zaručuje drevená konštrukcia, obohatená o kvalitné orechové dyhovanie v prírodne hnedej farbe, a taktiež aj oceľová konštrukcia s nožičkami v antracitovo sivej farbe. Pohodlie pri sedení bude umocnené polohovateľným, hojdacím mechanizmom, vďaka ktorému budete môcť nastaviť sklon operadla podľa Vašej potreby. Maximálny komfort doplní tvarovaná opierka hlavyzaoblené bočné opierky.

Otočné kreslo Vita Naturale však neposkytuje len pohodlie - je to aj krásny kus nábytku, ktorý prinesie taliansky štýl a nádych avantgardného vzhľadu. Vďaka čalúneniu z pravej kože, ergonomickému dizajnu a avantgardnému vzhľadu je to výrazný kúsok, ktorý určite zaujme. Tak prečo čakať? Investujte do toho najlepšieho - investujte do moderného otočného kresla Vita Naturale!

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 459,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Drevo / Masív ►Polohovateľné ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Otočné ►Otočné kreslá ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti