FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kreslo Vita Naturale vzorované houndstooth čierno-biele 82cm

EM30573

Hľadáte moderné kreslo, ktoré spája dizajn, pohodlie a štýl? Máme tu pre Vás luxusné kreslo z kolekcie nadčasového moderného nábytku Vita Naturale! Moderné kreslo Vita Naturale sa môže pochváliť jedinečnou kombináciou látkového čalúnenia s “houndstooth” vzorovaním a čiernym lemovaním spolu s operadlom čalúneným tmavohnedou koženkou.

Kreslo Vita Naturale, ktoré disponuje robustnou konštrukciou a čiernymi epoxidovo lakovanými oceľovými nožičkami, dodá každej miestnosti avantgardný a elegantný nádych. Jeho rozmerné sedadlo, praktické bočné opierky a výplň z polyuretánovej peny zaručujú maximálne pohodlie, pričom jeho prevedenie kladie dôraz na najnovšie dizajnové trendy.

Vďaka svojmu originálnemu dizajnu a kombinácii čalúnenia s čiernou povrchovou úpravou oceľových nôh vytvorí kreslo Vita Naturale jedinečný a osobný nádych vo Vašej obývačke. Moderné kreslo Vita Naturale je ideálne pre každého, kto hľadá moderné, štýlové a pohodlné kreslo s nádychom talianského dizajnu a elegancie. Tak prečo čakať? Investujte do luxusného kresla Vita Naturale a zažite dokonalý relax v modernom štýle!

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 029,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Biela ►Hnedá ►So vzorom (viacfarebná) ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti