FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné otočné kreslo Forma Moderna červený zamat 78cm

EM30968

Luxusné moderné kreslo Forma Moderna predstavuje vrchol elegancie a pohodlia, ktoré jednoducho musíte mať vo Vašej domácnosti.

Toto otočné kreslo ponúka jedinečný taliansky dizajn, obohatený o nádych art-deco štýlu vďaka svojmu vyhotoveniu. Tomu dominuje nízka, obopínajúca chrbtová opierka s bočnými opierkami, ktoré sa nesú v jednej línií. Kreslo Forma Moderna disponuje zamatovým čalúnením v broskyňovo červenej farbe, ktoré dodá dotyk jemnosti a elegancie. Kreslo je zasadené do okrúhleho podstavca z čiernej leštenej ocele, ktoré krásne doplní celkový elegantný vzhľad kresla.

Komfort pri sedení zaručia spomenuté obopínajúce opierky a sedacia časť, vyplnená mäkkou polyuretánovou penou. Vnútorná konštrukcia je vyrobená z prírodného borovicového dreva, ktoré je známe svojou pevnosťou a odolnosťou.

Štýl tohto kresla je definovaný jeho unikátnym a osobitým vzhľadom. Zamatová broskyňová látka v kombinácii s tmavou leštenou oceľou podstavca vytvára originálnu a elegantnú estetiku. Luxusné kreslo Forma Moderna perfektne doplní moderné interiéry s dreveným nábytkom s chrómovými detailmi, alebo s kovovými nožičkami, čím podčiarkne svoj taliansky štýl.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 099,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Bez nožičiek ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Červená ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Otočné ►Otočné kreslá ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti