FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné otočné kožené kreslo Forma Moderna z pravej kože hnedé 108cm

EM30976

Hľadáte do Vašej pracovne kvalitné kreslo, ktoré zaujme nie len svojím dizajnom, ale najmä svojím pohodlným prevedením? Luxusné kreslo z kolekcie nábytku Forma Moderna je ten správny moderný nábytok, ktorý nielen prinesie taliansky dizajn do Vašich priestorov, ale taktiež zaručí komfort aj pri dlhodobom sedení.

Luxusné kreslo Forma Moderna je čalúnené kvalitnou pravou hovädzou kožou v karamelovo hnedej farbe, ktorá okamžite pritiahne pozornosť a dodáva kreslu teplý, no zároveň sofistikovaný a elegantný vzhľad. Sedadlo a chrbtové operadlo sú vyplnené mäkkou polyuretánovou penou, čím zaručujú maximálny komfort počas odpočinku alebo relaxácie.

Nosná konštrukcia kresla Forma Moderna je vyrobená z prírodného dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovaniehnedej farbe. Drevená konštrukcia je zasadená do antracitovo sivej oceľovej nožičky, ktorá ponúka nielen stabilnú oporu, ale najmä otočný a výškovo nastaviteľný mechanizmus pre umocnenie komfortu pri sedení.  

Vďaka svojmu univerzálnemu a funkčnému relaxačnému dizajnu s podrúčkami je kreslo Forma Moderna dokonalým kúskom do moderných pracovní, kancelárií alebo obývačiek, v ktorých vynikne v kombinácií s lesklým moderným lakovaným nábytkom vo svetlých, alebo prírodných farbách, alebo napríklad s hnedým dreveným nábytkom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Polohovateľné ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Otočné ►Otočné kreslá ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti