FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Retro kreslo Brayda s drevenými nožičkami pistáciová zelená 82cm

EM31049

Obohaťte Váš interiér s luxusným retro kreslom Brayda. Toto dizajnové kreslo výraznej pistáciovo zelenej farby okamžite na seba upúta pozornosť a stane sa centrálnym prvkom Vašej obývačky. Výrazné čalúnenie, vyhotovené zo 100%-nej bavlny, je doplnené striebornými kovovými cvokmi na bočných opierkach, ktoré pridávajú jeho retro charakteru štipku elegancie.

Jemne zaoblené svetlohnedé nožičky z borovicového dreva zaručia spolu s vnútornou drevenou konštrukciou stabilitu pri sedení, čím kreslu dodávajú dokonalú rovnováhu medzi štýlom a funkcionalitou.

Luxusné kreslo Brayda nie je iba obyčajným dizajnovým kúskom, ale je to najmä veľmi pohodlný retro nábytok. S jeho jemne zaobleným chrbtovým operadlom, šikovnými podrúčkami a bohato polstrovaným sedákom, toto kreslo Vám poskytuje neobyčajný komfort a pohodlie, či už relaxujete pri knihe alebo pri pozeraní Vášho obľúbeného programu. Kvalitné prevedenie a pútavý dizajn s nádychom elegancie zaručuje, že kreslo Brayda bude dlhodobo slúžiť ako Vaše obľúbené miesto pre relax a leňošenie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 129,00 € s DPH

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Retro štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Zelená ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Čalúnený - Zamat



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti