FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kreslo Belfa slipper chair bielo modré 111cm

EM31050

Luxusné kreslo Belfa v bielo-modrom prevedení v štýle "slipper chair" sa stane nezameniteľným klenotom Vášho interiéru. So svojím dizajnom, ktorý ťaží z retro štýlu, sa stane obľúbeným doplnkom pre Váš dizajnový a moderný nábytok.

Čalúnenie s 13% obsahom ľanu a 87% bavlny je zdobené vertikálnym vzorovaním v priamych modrých líniách, ktoré mu dodávajú moderný a zároveň klasický vzhľad. Vnútorná konštrukcia je vyrobená z odolného dreva, zatiaľ čo tmavohnedé drevené nožičky na kolieskach podporujú jednoduchú mobilitu a zaručujú stabilitu.

Ale čo je vlastne "slipper chair"? Ide o stredne veľké čalúnené príležitostné kreslo, ktoré je nízko nad zemou s vysokým chrbtovým operadlom. Tento štýl kresla dostal svoj názov počas viktóriánskej éry, keď sa používal pre vysoko postavené dámy, aby si v ňom pohodlne obúvali obuv alebo papuče.

Kreslo Belfa nielen dodá Vášmu domovu nádych retro štýlu a luxusu, ale aj prekvapí svojím komfortom a estetikou. Perfektne sa hodí k masívnemu nábytku v tmavších odtieňoch a je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spojenie štýlu a pohodlia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 529,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kreslá

►Luxusné leňošky a pohovky ►Kreslá ►Retro štýlový nábytok ►S nožičkami ►Na kolieskach ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Modrá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti