FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-deco okrúhle kreslo Hollywood vzorované 71cm

EM31328

Obohaťte Váš interiér o kúsok vintage štýlu s art-deco okrúhlym kreslom Hollywood. Toto jedinečné kreslo, navrhnuté s dôrazom na detail a sofistikovanosť, je dokonalým spojením funkčnosti a moderného dizajnu.

Najzaujímavejším dizajnovým prvkom kresla Hollywood je jeho nápaditý geometrický vzor v odtieňoch sivej a hnedej farby, ktorý okamžite pritiahne pozornosť a vnesie do Vášho priestoru pocit elegancie a luxusu.

Podčiarknutím celého dizajnového prevedenia kresla Hollywood je zlatá kovová podnož, ktorá dodáva kreslu Hollywood exkluzívny nádych a glamour štýl. Tento prvok nie len zvyšuje estetickú hodnotu kresla, ale tiež zaisťuje jeho stabilitu a odolnosť, čo z neho robí praktický a zároveň štýlový doplnok do Vášho domova.

Art-deco nábytok avšak nie je len o dizajne, je to taktiež kvalitný a praktický nábytok. Kreslo Hollywood Vám totiž ponúka bohato polstrovaný sedák s mäkkou penovou výplňou a ergonomickú chrbtovú opierku, čo zaručí maximálny komfort pri sedení.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

759,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Art-deco nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Poťahová látka ►Zlatá ►So vzorom (viacfarebná) ►Bez opierok ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti