FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kreslo Bimba s geometrickým vzorom sivo-hnedé 85cm

EM31330

Ak hľadáte dizajnový moderný nábytok, ktorý zaujme svojím vzhľadom a funkčnosťou, tak moderné kreslo Bimba je ten správny kúsok pre Vás a Vašu domácnosť.

Kreslo Bimba zaujme svojím jedinečným geometrickým vzorom v sivo-hnedej farebnej kombinácii, ktorý pridáva dynamiku a vizuálny pôvab do Vašej modernej obývačky. Čalúnenie kresla je vyrobené z kvalitného textilu a ľanu, čo zaručí jemný a príjemný povrch kresla.

Zaujímavým dizajnovým prvkom je vysoká podnož kresla, ktorá je nie len esteticky príťažlivá, ale tiež poskytuje vynikajúcu oporu a stabilitu pri sedení. Jej robustná konštrukcia z borovicového dreva zaisťuje, že kreslo bude dlhodobým a odolným kúskom vo Vašom domove.

Komfort pri sedení v kresle Bimba zabezpečuje mäkká penová výplň, ergonomický tvar sedadla a bočných opierok a rovnako aj chrbtový vankúš. Či už relaxujete pri čítaní Vašej obľúbenej knihy alebo trávite čas s rodinou a priateľmi, moderné kreslo Bimba poskytne maximálne pohodlie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

999,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►S jednou nohou ►Čalúnený - Poťahová látka ►So vzorom (viacfarebná) ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Atypický ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti