FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné sivé čalúnené kreslo Sein v štýle klubovka s tromi nožičkami 77 cm

EM31443

Vstúpte do sveta moderného pohodlia s naším sivým čalúneným kreslom v štýle klubovky, ktoré sa vyznačuje elegantným dizajnom a jedinečnými trojnôžkovými nožičkami.

Sivé čalúnenie kresla pridáva do vášho interiéru moderný a sofistikovaný nádych. Tento kúsok nábytku v štýle klubovky kombinuje pohodlné sedenie s výrazným vzhľadom. Svojím dizajnom prispieva k estetike miestnosti a zároveň poskytuje priestor pre relaxáciu.

Trojnôžkové nožičky pridávajú kreslu jedinečný charakter a moderný štýl. Ich konštrukcia zabezpečuje stabilitu a vizuálny dojem lehkosti. Toto kreslo je vhodné nielen pre svoju funkčnosť, ale aj pre svoju schopnosť zladiť sa s rôznymi štýlmi a farbami v miestnosti.

Sedieť v tomto modernom sivom kresle v štýle klubovky znamená nielen pohodlie, ale aj estetický zážitok. Užite si relaxačné chvíle s eleganciou a vkusom v tomto štýlovom kresle, ktoré bude pôsobiť výnimočne v každom moderne zariadenom interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

729,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►S opierkami ►Preglejka ►Klubovka ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti