FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové čalúnené kreslo Colombo v šampanskej béžovej farbe so zamatovým poťahom s tmavo hnedými nožičkami 74 cm

EM31642

Oživte váš interiér štýlovým a pohodlným kreslom Colombo v svetlo hnedej zamatovej farbe s tmavo hnedými nožičkami. Toto elegantné čalúnené kreslo vyniká svojím výnimočným dizajnom a nádhernými detailmi, čo ho robí ideálnym doplnkom do obývacích izieb alebo do kancelárií.

Svetlo hneda zamatová farba čalúnenia dodáva kreslu Colombo jemný a teplý vzhľad, kým tmavo hnedé nožičky pridávajú do celkového dizajnu štýlový kontrast. Kreslo je výborne navrhnuté s ohľadom na detaily, pričom hrubé operadlá zabezpečujú nielen vizuálnu príťažlivosť, ale aj optimálnu oporu chrbtu, čím zvyšujú jeho pohodlie.

Toto kreslo je vhodné pre rôzne interiéry a priestory, či už ide o obývacie izby, pracovne alebo kancelárie. Jeho kombinácia elegancie, vkusu a pohodlia robí z kresla Colombo výnimočný kúsok nábytku, ktorý osloví svojím dizajnom a univerzálnosťou. Doprajte si luxus a relaxáciu s týmto štýlovým kreslom, ktoré dokonale zapadne do vášho každodenného prostredia.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

162,89 € s DPH

Znížená cena!

179,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Béžová ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Klubovka ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti