FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Čalúnené otočné kreslo v modernom štýle Alis s prešívaním v dymovej sivej farbe 100 cm

EM31644

Vitajte v svete moderného pohodlia s naším čalúneným otočným kreslom Alis v dymovo sivej farbe so zamatovým odleskom. 

Svojou schopnosťou otáčania na jednej nohe ponúka flexibilitu a možnosť prispôsobiť si smer sedenia podľa vašich potrieb. Táto funkcia robí z kresla Alis nielen štýlový prírastok do vášho interiéru, ale aj funkčný kúsok nábytku, ktorý zabezpečí pohodlný a pružný zážitok pri sedení. Užite si kombináciu štýlu, komfortu a praktickosti s týmto moderným otočným kreslom.

Svojím prešívaním na čalúnení  ponúka kreslo Alis sofistikovaný vzhľad. Farba dymovo sivej farby vytvára modernú a neutrálnu estetiku, ktorá ľahko zapadne do obývacích izieb alebo kancelárií. Zamatový odlesk dodáva kreslu dotyk luxusu a elegancie, čím z neho robí výrazný kúsok nábytku pre váš domov.

S možnosťou otáčania na podstavci poskytuje kreslo Alis dostatok oporného miesta a pohodlia pre relaxáciu. Jeho moderný štýl a premyslené spracovanie ho robia vynikajúcou voľbou pre každý obývací priestor alebo relaxačnú zónu. Usaďte sa do pohodlia a užívajte si okamihy kľudu a štýlového dizajnu s otočným kreslom Alis.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

335,79 € s DPH

Znížená cena!

369,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S jednou nohou ►Čalúnený - Poťahová látka ►S opierkami ►Klubovka ►Otočné ►Otočné kreslá ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti