FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné čalúnené kreslo Lenny s prešívaním v tehlovo červenej farbe v art deco štýle s drevenými nožičkami 87 cm

EM31892

Luxusné čalúnené kreslo Lenny s prešívaním v tehlovej farbe v art deco štýle je majstrovský kúsok nábytku, ktorý zdôrazní eleganciu a luxus vášho interiéru. Jeho precízne prešívanie a tehlová farba vytvárajú štýlový a vkusný dojem. Kreslo má mohutné široké opierky, ktoré vám poskytnú nie len pohodlné sedenie ale aj pevnú a priestrannú oporu pre vaše ruky a chrbát. Vankúš rovnakej tehlovej farby vám ponúkne príjemné opretie a zlepší tak vaše  správne držanie tela. 

Kreslo je navrhnuté v art deco štýle, čo je zreteľné nielen vo vysokej kvalite spracovania, ale aj v jeho charakteristických dizajnových prvkoch. Prešívanie na čalúnení pridáva kreslu textúru a hravý vizuálny efekt, zatiaľ čo tehlovo červená farba vytvára teplý a sofistikovaný vzhľad. 

Drevené hranaté nožičky, ktoré prečnievajú aj do sedacej časti, dodávajú kreslu prirodzený a organický prvok, zároveň prispievajúc k celkovému šarmu. Kombinácia týchto prvkov robí z kresla Lenny nielen pohodlný sedací, ale aj výrazný dekoračný prvok pre vašu obývaciu izbu, spálňu alebo iný priestor.

Toto luxusné čalúnené kreslo s prešívaním je určené pre tých, ktorí ocenia kvalitu a eleganciu v každom detaili. Svojím dizajnom a pohodlným prevedením bude vynikajúcim doplnkom do každého sofistikovaného interiéru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 909,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Dub ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Hnedá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti