FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné hnedé otočné kožené kreslo Talbot typu egg s dekoratívnym prešívaním na opierke 81 cm

EM32148

Kreslo Talbot v sebe spája ikonický dizajn egg a exkluzívny poťah z pravej kože. Fúziou prvkov typických pre rôzne štýly vzniká eklektický moderný dizajn, ktorý prinesie do vašej obývačky či pracovne nádych luxusu.

Na prvý pohľad vás zaujme jedinečná oválna vajíčková silueta kresla, charakteristická pre takzvaný egg dizajn. Kreslá s týmto retro tvarom sa prvý krát objavili v roku 1958 v Dánsku a okamžite sa stali neoddeliteľnou súčasťou škandinávskeho nábytkárstva. Za viac ako polstoročie sa rozšírili do celého sveta a v súčasnosti nájdeme tento ikonický dizajn v rôznych kreatívnych variáciách. Typická je tiež jedna noha s podstavou v tvare kríža a otočná sedacia časť kresla.

Kreslo Talbot do dizajnu pridáva prvky obľúbeného chesterfield štýlu - diagonálne prešívanie na vnútornej časti opierky, tvoriace diamantový vzor a zdobenie kovovými nitmi po obvode sedacej časti. Poťah, podobne ako to býva aj pri luxusnom chesterfield nábytku, je vyrobený z pravej kože. Jeho svetlá hnedá farba pôsobí elegantným dojmom a dáva priestor vyniknúť premysleným dizajnovým detailom.

Kreslo je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky či pracovne, alebo do priestorov v industriálnom štýle, kde vnesie nádych luxusu. Môžete ho doplniť lineárnym nábytkom v neutrálnych odtieňoch, čím vytvoríte nadčasový vzhľad. Vhodná je tiež kombinácia so sedačkou s koženým čalúnení v podobnom odtieni, pri ktorej vynikne štýlový tvar egg.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 119,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Retro štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Egg ►S jednou nohou ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Otočné ►Otočné kreslá ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá