FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné vintage kreslo Gretchen s béžovým čalúnením a vysokou chrbtovou opierkou 104 cm

EM32280

Luxusné kreslo Gretchen v sebe spája očarujúci vintage dizajn s maximálnym komfortom. Vďaka mäkkému penovému čalúneniu a vysokej chrbtovej opierke s miernym zaklonením bude vašim verným spoločníkom pri pohodlných posedeniach pri knihe či televízii.

Konštrukcia kresla je zhotovená zo svetlo hnedého dreva s výraznou štruktúrou a kresbou letokruhov. Na zadnej a bočnej strane je viditeľný textilný výplet a taktiež nity na prichytenie látky, čo dodáva kreslu vintage vzhľad. V siluete dominujú elegantné krivky a oblúky. Váš pohľad okamžite upútajú zakrivené opierky na ruky a vyrezávané predné nožičky, ktoré v kombinácii s prírodným materiálom pôsobia vidieckym dojmom. 

Svetlá béžová farba a výrazná štruktúra poťahovej látky pôsobia útulne a domácky. Kreslo môžete doplniť starožitným príručným stolík a lampou, čím vytvoríte pohodlný kútik na čítanie. Hodí sa tiež k sedačke vo vidieckom štýle v neutrálnych svetlých odtieňoch. Oceníte ho aj v pracovni, kde vynikne jeho originálny dizajn a miestnosti vdýchne jedinečný vintage šarm. Neutrálne farby môžete skombinovať aj s výraznými farebnými doplnkami, ako napríklad vankúšom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 089,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami