FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné sivé vintage kreslo Augustin s penovým čalúnením a drevenými nožičkami 74 cm

EM32285

Luxusné kreslo Augustin dodá vašej obývačke šarmantnú vintage atmosféru. Spája v sebe maximálny komfort a očarujúci dizajn vyžarujúci útulnosť a teplo domova.

Pohodlné sedenie aj na dlhší čas vám zaručí mäkké penové čalúnenie, mohutný sedací vankúš a vysoká chrbtová opierka. Poťahová látka má výraznejšiu, na dotyk príjemnú štruktúru. Geometrický šiškový vzor dopĺňa melírovanie sivých vláken čiernymi, čo dodáva látke vizuálnu hĺbku. 

Konštrukcia kresla je vyrobená z dreva a na zadnej a bočnej strane odhalená, s čiernou textilnou výplňou. Povrch v svetlej hnedej farbe je zámerne zostarnutý, vďaka čomu vyniká prírodná kresba letokruhov. Vintage charakter nábytku podčiarkuje aj výrazné prichytenie látky k drevu. Tvar konštrukcie dodáva kreslu klasický nádych, vďaka zaobleným opierkam na ruky a nízkym nožičkám.

Kreslo Augustin určite oceníte pri zariaďovaní kútika na čítanie, či ako výrazný akcentový prvok v pracovni. Skvele doplní knižnicu alebo ďalší nábytok z masívneho dreva. V obývačke ho môžete skombinovať so sivou čalúnenou sedačkou alebo starožitným príručným stolíkom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 279,95 € s DPH

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Klasický štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami