FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové škandinávske kreslo Line s prešívaným poťahom zo štruktúrovanej látky v modrej farbe 98 cm

EM32294

Kreslo Line prinesie do vašej obývačky útulnosť a nádych škandinávskej atmosféry. Na prvý pohľad vás očarí svetlá modrá farba poťahovej látky, ktorá priestor oživí výrazným farebným akcentom.

Pohodlné sedenie vám zaručí vysoká chrbtová opierka, opierky na ruky a mäkké penové čalúnenie. V tvare kresla prevládajú jemné, zaoblené línie, ktoré vyvolávajú príjemný, domácky dojem. Ten je tiež podporený mierne zošikmenými nožičkami v prírodnom teplom svetlom hnedom odtieni.

Poťah je vyrobený z hrubo tkanej látky, ktorá dodáva kreslu vizuálnu štruktúru. Prešívanie chrbtovej časti tvorí štvorcový vzor, ktorého rovné línie príjemne kontrastujú s celkovou siluetou nábytku. Hlboké prešívanie tiež zdôrazňuje mäkkosť čalúnenia.

Kreslo sa hodí do obývačky či pracovne zariadenej v škandinávskom štýle. V kombinácii so svetlými farbami vytvorí príjemný farebný akcent. Môžete ho doplniť ďalšími menšími doplnkami vo výrazných farbách, napríklad žltým vankúšom či dekou. Skvelou voľbou je tiež kombinácia s taburetkou Line, ktorú nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

200,15 € s DPH

Znížená cena!

219,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Scandinavia

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Scandinavia ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Modrá ►Drevo / Masív ►Klasické ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti