FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Kožené okrúhle kreslo Banda z pravej kože koňakovo hnedá 100cm

EM31082

Zamilujte si luxusný moderný dizajn štýlovej leňošky Banda. Jej koňakovo hnedé čalúnenie vytvorí unikátny vzhľad, ktorý vynikne v rôznych štýloch bývania, ako napríklad v modernom, industriálnom, alebo aj vidieckom štýle.

Spomenuté koňakovo hnedé čalúnenie sa skladá z dvoch častí. Základ leňošky a jej chrbtová opierka sú v textilnom zamatovom prevedení, zatiaľ čo sedák a centrálny vankúš sú z pravej kravskej kože. Kombinácia materiálov vytvorí zaujímavý dizajnový kontrast, ktorý prekoná jedine unikátny okrúhly tvar a komfortné prevedenie tejto leňošky. To je zaručené mäkkým polstrovaním s penovou výplňou, tromi vankúšmi, chrbtovým operadlom a pevnou vnútornou konštrukciou z dreva a železa.

Moderná leňoška Banda vynikne aj ako rozmerné kreslo, či sofistikovaný “loveseat”, preto neváhajte a dodajte do Vášho interiéru tento luxusný kúsok a obohaťte Vaše priestory o kvalitu a funkčnosť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 079,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Leňosky a pohovky

Podobné produkty Kožené kreslá

►Luxusné leňošky a pohovky ►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti