FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná obývacia zostava Vidar v tmavej hnedej farbe z orechového dreva v škandinávskom štýle

EM32001

Moderná obývacia zostava je vyrobená z orechového dreva v tmavej hedej farbe v škandinávskom štýle s minimalistickým moderným nádychom. 

V zostave nájdete set konferenčných stolíkov Vidar, ktoré pozostávajú z dvoch samostatných stolíkov s obdĺžnikovou vrchnou doskou z dreva MDF. Vďaka dizajnovému prevedeniu setu môžete využiť stolíky Vidar ako dva separátne kúsky, alebo napríklad ako dizajnový stolík v tvare písmena L. 

Ďalší kúsok je škandinávska hnedá komoda, ktorá má prirodzené prevedenie dreva, ktoré je dosiahnuté vďaka dyhovaniu z orechového dreva, čo vyzdvihne kresbu a štruktúru na povrchu. Tmavo hnedé drevo je doplnené čiernymi prvkami v podobe podstavy so štyrmi nožičkami a otvoreným úložným priestorom v strede komody. 

Hnedý TV stolík Vidar predstavuje škandinávsky štýl bývania, ktorý pôsobí moderne a nadčasovo. Je vyrobený z dreva MDF, ktoré je povrchovo chránené kvalitnou orechovou dyhou. TV stolík Vidar je zasadený do čiernej kovovej konštrukcie so štyrmi nožičkami a disponuje úložným priestorom v podobe veľkej zásuvky a niekoľkých menších poličiek.

Stoličky z kolekcie Vidar sú zaujímavé svojim výpletom na operadle. Výplet je pripevnený o zakryvené laty, ktoré vytvárajú kostru operadla. Stolička je postavená na tenkých kovových nožičkách. 

Set príručných stolíkov majú rovnaký dizajn a ko set konferenčných stolíkov pričom sú štvorcového tvaru. Pri ich rozložení vám poskytnú dostatok odkladového priestoru na kvety alebo rôzne dekorácie, ktoré oživia vašu obývačku. 

Posledný kúsok zo zostavy je príborník v tmavej hnedej farbe v kombinácií s tmavo sivými poličkami. Obsahuje taktiež aj skrinku a zásuvku, čo vám poskytne dostatok úložného priestoru či už v obývačke alebo vo vašej kuchyni. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 239,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vidar

Podobné produkty Obývacie zostavy

►Luxusné obývacie zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného nábytku v škandinávskom štýle Vidar