FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Škandinávska jedálenská zostava Nordica Nogal v hnedej orechovej farbe v minimalistickom modernom štýle

EM32009

Jedálenská zostava Nordica Nogal v škandinávskom štýle má minimalistický nádych, ktorý v sebe nesie moderný vzhľad čo očarí nie len vás ale aj vašich hostí, ktorých budete usádzať vo vašej jedálni. 

Jedálenská zostava obsahuje jedálenský stôl v okrúhlom tvare s drevenou dyhou, za ktorý pohodlne usadíte štyri až šesť osôb. Drevenú dosku stola dopĺňa čierna prepletaná kovová konštrukcia v hyperboloickom tvare. Ďalší kúsok zo zostavy je štýlová dizajnová stolička so svetlým sivým čalúnením, ktorá farbou konštrukcie ladí s jedálenským stolom. Jej konštrukcia je vyrobená z MDF dreva a má na sebe videteľnú drevenú dyhu čo dodáva stoličke prírodný vzhľad. Posledný kúsok zo zostavy je moderný príborník, ktorý obsahuje štyri skrinky pričom dve stredové majú dvierka v sivej tmavej farbe s hladkým matným povrchom. Príborník stojí na šiestich tenkých minimalistických nožičkách, ktoré sú nenápadné a zároveň štýlovo doplňujú príborník. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 139,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti