FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná 2-miestna pohovka Vita Naturale kožená hnedá 164cm

EM30447

Predstavujeme Vám luxusnú 2-miestnu pohovku Vita Naturale, premyslene navrhnutú v modernom talianskom štýle a čalúnenú hrubou luxusnou hovädzou kožou v hnedej farbe buffalo brown. Moderná pohovka Vita Naturale so základnou konštrukciou vyrobenou z bukového dreva a oceľovými nohami ponúka avantgardný štýl a výnimočné pohodlie.

 

Dvojmiestna pohovka Vita Naturale bude originálnym a štýlovým doplnkom Vášho obytného priestoru a vďaka kvalitnému čalúneniu z byvolej kože hnedej farby buffalo brown dodá Vášmu domovu osobitú atmosféru. Všestranný a funkčný dizajn jej umožňuje bez problémov zapadnúť do každej obývacej izby a bez námahy sa stať jej ústredným prvkom.

 

Pohovka Vita Naturale je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaručujú odolnosť a funkčnosť. Jedinečný taliansky dizajn, ktorý kombinuje kvalitnú hovädziu kožu v hnedej farbe buffalo brown s oceľovými nohami, vytvára dokonalú rovnováhu medzi štýlom a pohodlím.

 

Vďaka priestrannému sedeniu a odnímateľným chrbtovými vankúšom poskytuje 2-miestna pohovka Vita Naturale maximálne pohodlie. Vylepšite svoj obytný priestor touto elegantnou a sofistikovanou pohovkou, ktorá je prispôsobená Vášmu modernému životnému štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 319,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Buk ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Sedačky s koženým poťahom ►Moderné sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti