FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná kožená trojsedačka Vita Naturale z pravej kože biela 209cm

EM30502

Zamilujte sa do luxusu a elegancie s luxusnou koženou trojsedačkou z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale. Tento moderný kúsok disponuje čalúnením v pravej bielej hovädzej koži, ktoré vyniká sofistikovaným, elegantným dizajnom  a jemnosťou, vďaka čomu si prinesiete do Vašej obývačky jedinečnosť a skutočne luxusný moderný vzhľadnádychom avantgardy.

Kožené čalúnenie sedačky Vita Naturale je doplnené hnedou drevenou konštrukciou so štyrmi nožičkami a zaoblenými bočnicami, siahajúcimi do polovice bočných opierok. Drevená konštrukcia je obohatená kvalitným orechovým dyhovaním, vďaka ktorému je moderný vzhľad doplnený naturálnym nádychom.

Luxusná trojsedačka Vita Naturale je vystužená robustnou vnútornou konštrukciou z prírodného borovicového masívu, čo zaručí pevnosť a stabilitu pri Vašom odpočinku.

Sedačka Vita Naturale je nielen vizuálne atraktívna, ale tiež neobyčajne pohodlná. Jej sedadlá a operadlá sú vyplnené kvalitnou polyuretánovou penou, ktorá v spojení s koženým čalúnením poskytuje maximálny komfort, ideálny pre pohodlie a relaxáciu.

Spojenie kvalitných materiálov, ako je biela hovädzia koža a orechové drevo, prináša do vášho interiéru jedinečný a osobitý taliansky štýl. Luxusná kožená trojsedačka Vita Naturale je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfort v kombinácii s moderným a trendy dizajnom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 649,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Klasické ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Sedačky s koženým poťahom ►Moderné sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti