FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná dvojsedačka Vita Naturale z pravej kože čierna 181cm

EM30556

Ponorte sa do sveta luxusu vďaka jedinečnej dvojpohovke z kolekcie Vita Naturale, ktorá je vyrobená tak, aby svojím moderným dizajnom a výnimočným talianskym štýlom pozdvihla dizajn vášho interiéru. Elegantný vzhľad dvojsedačky Vita Naturale je dosiahnutý vďaka kvalitnému čiernemu čalúneniu z pravej hovädzej kože, ktoré je doplnené dizajnovým prešívaním vo vertikálnych líniách na vonkajšej strane sedačky.

Dvojsedačka Vita Naturale je sofistikovaným kusom moderného nábytku, ktorý je dokonalým stelesnením elegancie a dizajnu. Pohodlie pri sedení Vám zaručí mäkká zadná opierka so štvorcovým prešívaním, bočné opierky a sedacia časť s výplňou z polyuretánovej peny, ktorá zaručí bezkonkurenčný komfort a podčiarkne jej jedinečný šarm a taliansky dizajn.

Vnútorná konštrukcia a šikmé nožičky sedačky Vita Naturale s nádychom retro štýlu sú vyrobené z prírodného borovicového masívu, ktorý sa nesie v bledohnedej farbe.Unikátne spojenie kvalitného vyhotovenia, estetiky a pohodlia zaručia, že dvojsedačka Vita Naturale bude odolným a trvácnym kúskom, ktorý sa stane stredobodom Vašej luxusnej obývačky.

Objavte dokonalú kombináciu luxusu, pohodlia a moderného dizajnu s 2-miestnou pohovkou Vita Naturale – perfektný doplnok pre Váš moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 859,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►S opierkami ►Drevo / Masív - Breza ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Sedačky s koženým poťahom ►Moderné sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti