FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná norkovo hnedá dvojsedačka Forma Moderna z pravej kože 170cm

EM30885

Hľadáte pohovku, ktorá do vašej obývačky prinesie taliansky dizajn? Nemusíte hľadať ďalej - predstavujeme vám 2-miestnu pohovku Forma Moderna. Jej nastaviteľné podrúčky a opierky hlavy Vám umožnia prispôsobiť si ich na mieru, podľa Vašich predstáv.

Objavte jej jedinečnú kvalitu, ktorú zaručuje kostra vyrobená z kvalitného borovicového dreva, garantujúca dlhú životnosť a odolnosť. Čierne oceľové nohy pôsobia moderne a sú dokonalým doplnkom k jej sofistikovanému vzhľadu, ktorý zaujme v každej moderne zariadenej obývačke.

Táto pohovka nesie v sebe taliansky štýl, ktorý oživí Váš interiér a stane sa dominantným a štýlovým prvkom v každom moderne zariadenom priestore.

Ponorte sa do bezkonkurenčného pohodlia, ktoré vám ponúka dvojitá elektrická relaxačná funkcia a individuálne nastaviteľné opierky hlavy. Dajte svojej obývačke nový nádych a vychutnajte si atmosféru, ktorú pre Vás vytvorí luxusná sedačka Forma Moderna.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Polohovateľné ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Sedačky s koženým poťahom ►Moderné sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti