FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco trojsedačka Marker horčicovo žltá zamat 238cm

EM31053

Odhaľte krásu a eleganciu luxusnej art deco trojsedačky Marker. Jej moderný horčicovo žltý odtieň zamatového, bavlneného čalúnenia ponúka estetiku, ktorá neostane nepovšimnutá.

Dizajnové prevedenie trojsedačky Marker Vás zaujme najmä vďaka svojmu unikátnemu vzhľadu, ktorému dominujú povrchové vrstvy, ktoré vytvárajú efekt stupňovania. Tieto vrstvy dávajú sedačke jedinečnú hĺbku a štruktúru a zároveň vytvárajú ilúziu, že sedacia časť a chrbtová opierka sú vložené do zamatovej „skrinky“, ktorá sa stáva nožičkami sedačky. Táto kombinácia avantgardného dizajnu a vrstvovitéj štruktúry pôsobí ako moderná interpretácia klasického art deco štýlu.

Trojsedačka Marker je nielen skvelým kúskom pre Vašu domácnost, ale aj dokonalým výberom pre reprezentatívne priestory ako sú hotelové lobby, moderné kluby alebo exkluzívne salóniky, v ktorých vynikne ako komfortný art deco nábytok vďaka svojmu bohatému polstrovaniu s penovou výplňou.

Art-deco trojsedačka Marker je viac než len obyčajnou sedačkou, je to moderný nábytok, ktorý reflektuje Váš cit pre dizajn, vkus a eleganciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 229,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Art deco sedačky

►Luxusné sedačky ►Art-deco nábytok ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Poťahová látka ►Žltá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Čalúnený - Zamat ►Moderné sedačky ►Art deco sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti