FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná svetlosivá dvojsedačka Oat s ľanovým čalúnením 188cm

EM31262

Objavte krásu a komfort, ktorý prinesie do Vášho interiéru moderný nábytok s dvojsedačkou Oat. S jej svetlosivým ľanovým čalúnením a elegantnými, jednoduchými líniami bude táto sedačka ideálnym doplnkom do každého moderného interiéru.

Dizajnová dvojsedačka Oat zaujme svojou svetlosivou farbou a textúrou čalúnenia z textilu a ľanu, ktoré je známe svojou odolnosťou a príjemným povrchom. Tento prírodný materiál pridáva k celkovej estetike sedačky príjemný a prirodzený nádych.

Vďaka šírke 188cm ponúka dvojsedačka Oat dostatok priestoru pre pohodlné posedenie dvoch až troch ľudí, pričom je ideálnou voľbou do menších priestorov, kde efektívne využíva dostupnú plochu. Jej kompaktné rozmery však neubližujú jej komfortu. Mäkké a bohato polstrované sedadlopenovou výplňou a mäkká opierka zaručia pohodlie aj pri dlhšom leňošení.

Elegantné a jednoduché línie dvojsedačky Oat sú v perfektnej harmónii s moderným a minimalistickým dizajnom, čo z nej robí vynikajúci kúsok nábytku, ktorý sa ľahko kombinuje s rôznymi modernými štýlmi interiéru.

Dvojsedačka Oat je nielen štýlovou, ale aj funkčnou ozdobou Vášho domova, ktorá vám poskytne miesto na relax a zároveň oživí Váš obývací priestor svojím svetlým a príjemným vzhľadom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Sivá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderné sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti