FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná trojsedačka Krakau v off white bielej farbe 280cm

EM32015

Zažite kombináciu elegancie, pohodlia a moderného štýlu s art-deco trojsedačkou Krakau v off white bielej farbe. Vďaka svojmu minimalistickému prevedeniu je táto trojsedačka perfektný moderný nábytok, ktorý sa veľmi ľahko skombinuje vo Vašom interiéri.

Art deco trojsedačka Krakau, čalúnená kombináciou ľanu a bavlny, ponúka nielen unikátny moderný vzhľad, ale zároveň poskytuje maximálny komfort a pohodlie. Jej jedinečná chrbtová opierka prechádzajúca v jednej rovine do bočných opierok dodáva trojsedačke charakteristický vzhľad a zároveň zabezpečuje optimálnu podporu pri sedení.

Vnútorná konštrukcia z jaseňového dreva zaručuje stabilitu a dlhú životnosť, čo podčiarkne kvalitné prevedenie tejto sedačky. Pohodlie pri sedení v neposlednom rade umocní mäkké čalúnenie a bohatý rozmer so šírkou 280cm.

Moderná trojsedačka Krakau je viac než len obyčajný art deco nábytok, je to dôkaz toho, že funkčnosť a nadčasový dizajn môžu ísť ruka v ruke. Doprajte si trojsedačku, ktorá zvýrazní krásu vášho obývacieho priestoru a stane sa miestom pre rodinné stretnutia, relaxáciu a každodennú pohodu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 299,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Art deco sedačky

►Luxusné sedačky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Béžová ►S opierkami ►Moderné sedačky ►Art deco sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti