FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná koloniálna dvojsedačka Vienna s hnedým prešívaným čalúnením v chesterfield štýle 228 cm

EM32203

Luxusná sedačka Vienna si vás získa svojím originálnym dizajnom spájajúcim rôzne štýlové prvky a takisto maximálnym komfortom, ktorý zaručuje penové čalúnenie. Odtiene hnedej pôsobia sofistikovaným dojmom a umožnia vám kombinovanie so širokým spektrom nábytku.

Silueta sedačky je lineárna. Jej konštrukcia je vyrobená z dreva kaučukovníka v prírodnej svetlej hnedej farbe. Tento materiál je pevný, odolný a zároveň sa pri výrobe nábytku pokladá za ekologický, nakoľko sa tieto stromy používajú na viac účelov. V tvare rámu prevládajú jednoduché rovné línie so zaoblenými rohmi, ktoré dizajn zjemňujú.

Sedaciu časť tvoria dva pohodlné vankúše. Sedačka je potiahnutá látkou aj na zadnej a bočných stranách. Vnútorná časť opierky je zdobená luxusný prešívaním v štýle chesterfield s hlbokými okrúhlymi gombíkmi. Vrchná časť opierky je zahnutá smerom von, čo je ďalším typickým znakom chesterfield nábytku. Tieto ikonické znaky dodávajú sedačke nádych luxusu. Poťahová látka má hnedú farbu s olivovými podtónmi a so zamatovým finišom je veľmi príjemná na dotyk.

Vďaka exotickému kaučukovníkovému drevu a luxusnému prešívaniu je sedačka vhodná do obývačiek zariadených v koloniálnom štýle. Môžete pridať konferenčný stolík v svetlých odtieňoch z masívneho dreva, ku ktorému sa hodia zemité odtiene sedačky. Skvelou voľbou sú aj doplnky vo vintage štýle, ako napríklad dekoratívne mapy a glóbusy, alebo lampa so starožitnou podstavou v zlatej či mosadznej farbe.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 919,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Sedačky

►Luxusné sedačky ►Koloniálny nábytok ►Chesterfield sedačky ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami