FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná kožená lavica Urbano biela s chrómovými nožičkami 120cm

EM30767

Dodajte Vašej domácnosti taliansky štýl s luxusnou lavicou z kolekcie Urbano v modernom prevedení. Jedinečný moderný dizajn štýlovej lavice Urbano je dosiahnutý vďaka sofistikovanej kombinácií eko-koženého čalúnenia v bielej farbe, obohateného o dizajnové štvorcové prešívanie a prekrížených, pochrómovaných nožičiek z nehrdzavejúcej ocele, ktoré dodajú nádych luxusu a avantgardného štýlu.

Pevnosť a kvalitné vyhotovenie lavice Urbano zaručia spomenuté oceľové nožičky, a taktiež pevná vnútorná konštrukcia z dreva, obohateného o borovicové dyhovanie. Bohaté polstrovanie modernej lavice urbano je v neposlednom rade doplnené mäkkou výplňou z polyuretánovej peny, čo zaručí maximálny komfort.

Čalúnenie v bielom koženkovom štýle a luxusné nožičky, ktorými disponuje kožená lavica Urbano prinesú svetlý efekt do Vášho interiéru, zatiaľ čo dizajnové prešívanie a pochrómovaný povrch umocnia moderný vzhľad, ktorý krásne vynikne vo Vašej domácnosti. Svetlý efekt lavice najlepšie vynikne v moderných spálňach v kombinácií s bielymi posteľami, lesklými nočnými stolíkmi vo svetlých a bielych farbách, a taktiež s chrómovými doplnkami a nábytkom, vďaka čomu sa umocní avantgardný vzhľad Vašej domácnosti.

Presvedčte sa o kvalite, ktorú prináša moderný nábytok kolekcie Urbano a investujte do moderných kúskov, ktoré prinesú taliansky štýl bývania do Vášho domova.  

Dostupnosť do 2-6 týždňov

529,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Strieborná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti