FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Retro dizajnový taburet Tate tmavozelený 46cm

EM31091

Retro nábytok oživuje čaro minulosti, a práve preto Vás môže oslovit tento štýlový taburet, ktorý prináša pôvab dávnych čias do súčasného života. Taburet Tate je ideálnym doplnkom, ktorý podčiarkne jedinečný charakter Vášho interiéru.

Taburet Tate Vás určite zaujme svojím prepletaným čalúnením z kombinácie textilu, ľanu a viskózy. Tmavozelená farba čalúnenia sa zaujímavo kombinuje s fialovými akcentmi, čo spolu s bohatým polstrovaním a charakteristickým tvarom taburetu vytvára dokonalý retro vzhľad.

No taburet Tate nie je len o vizuálnom dojme. Je navrhnutý tak, aby Vám poskytoval maximálne pohodlie vďaka bohatému polstrovaniu a penovej výplni.

Taburet Tate dokonale zapadne do interiéru s tmavohnedými masívnymi príručnými stolíkmi, s kreslom Tate, alebo s čiernym minimalistickým nábytkom. Prineste do svojho domova šmrnc minulosti s taburetom Tate v retro štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

369,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Retro štýlový nábytok ►Čalúnený - Poťahová látka ►Zelená ►Porcelán ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti