FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný masívny TV stolík Norse z dreva mindi v teplej hnedej farbe s bielymi zásuvkami 140 cm

MLV25459

Luxusný televízny stolík Norse dodá vašej obývačke očarujúci prírodný prvok. Minimalistická lineárna silueta pôsobí moderným dojmom, rovnako ako aj elegantný kontrast bielej farby a prírodných hnedých odtieňov dreva.

Vrchná časť je tvorená bohatým úložným priestorom, predeleným na dva rady. Úzka stredová časť obsahuje dve zásuvky, zatiaľ čo široké bočné časti ponúkajú otvorenú policu vo vrchnej polovici a zásuvku v spodnej. 

Na hladkých povrchoch a mierne zošikmených nožičkách zažiari jedinečný teplý hnedý odtieň exotického mindi dreva s tónmi žltej a červenej. V kombinácii s prirodzeným leskom tohto materiálu pôsobí stolík luxusným, zlatistým dojmom. Zásuvky v bielej farbe vytvárajú elegantný kontrastný prvok. Ich hladký povrch necháva vyniknú štruktúru dreva a jeho výraznú kresbu letokruhov.

Televízny stolík skvele doplní obývačky zariadené v severskom štýle, kde prevládajú prírodné materiály a neutrálne zemité odtiene. Biele zásuvky umožňujú tiež umiestnenie do moderných interiérov, k svetlej sedačke či kreslu. Môžete tiež pridať ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Norse, ktoré nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

639,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Bytové doplnky a dekorácie ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti