FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný Tv stolík Vita Naturale hnedý s chrómovými nohami 180cm

EM30453

Moderný TV stolík z kolekcie nábytku Vita Naturale je dokonalým doplnkom pre moderný nábytok vo Vašej obývačke. Sofistikovaný vzhľad a taliansky dizajn TV stolíka je dosiahnutý vďaka kombinácií prírodného orechového dyhovaného dreva, doplneného originálnymi pochrómovanými oceľovými nohami.

S rozmerom 180 cm je TV stolík Vita Naturale ideálnym riešením pre uskladnenie vášho TV setu, DVD setu, herných konzol a ďalších príslušenstiev. Nielenže ponúka širokú plochu pre Váš televízor, ale aj bohatý úložný priestor. Dvoje bočné dvierka a dve centrálne zásuvky s inteligentným systémom soft-close ponúkajú dostatok priestoru, čím sa podčiarkne funkčná a kvalitná stránka TV stolíka.

TV stolík Vita Naturale kombinuje minimalistický dizajn a funkčnosť v jednom, čo ho robí vynikajúcou voľbou pre moderné obývačky. Jeho elegantný taliansky štýl a jednoduché línie dodajú Vášmu priestoru sofistikovaný, moderný nádych, zatiaľ čo orechové drevo pridáva do interiéru teplý a prírodný tón a pochrómované oceľové nohy umocnia nadčasový dotyk s nádychom avantgardného štýlu.

TV stolík Vita Naturale je nielen krásny, ale aj odolný a trvácny. Vďaka kvalitným materiálom a premyslenému dizajnu je tento kúsok nábytku investíciou, ktorá vydrží roky. Pridajte tento stolík do Vašej obývačky a užite si jeho krásu a praktickosť každý deň.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 079,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti