FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný TV stolík Vita Naturale hnedý s čiernym tvrdeným sklom 200cm

EM30578

Náš televízny stolík z kolekcie Vita Naturale s čiernou sklenenou doskou je perfektným kusom nábytku s talianskym dizajnom, ktorý v sebe spája naturálny vzhľad s modernou sofistikovanosťou. Tento televízny stolík je vyrobený z kvalitných materiálov vrátane prírodného orechového dyhovaného dreva v hnedej farbe a chrómovaných nôh z nehrdzavejúcej ocele, čo zaručí že TV stolík Vita Naturale je rovnako odolnýtrvácny ako štýlový.

Elegantná čierna tónovaná doska stolíka z tvrdeného skla umocňuje nádych nadčasovej modernosti, čo robí z neho dokonalým doplnkom každej obývačky. Tento všestranný kus nábytku má dostatok úložného priestoru vrátane veľkej otvorenej odkladacej plochy, zásuvky a troch dvierok so systémom „soft-touch“ zatvárania, vďaka čomu sa podčiarkne kvalitnénadčasové vyhotovenie stolíka.

Minimalistické a moderné línie stolíka vytvárajú pocit osobitosti a tepla v každom priestore a zároveň poskytujú dostatok úložného priestoru pre váš TV set a dekorácie. Moderný TV stolík Vita Naturale odporúčame kombinovať v moderných interiéroch s nábytkom zo skla, s nábytkom v prírodne hnedej farbe a najmä s kolekciou Vita Naturale.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 869,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Sklo ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti