FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Hnedý drevený TV stolík Vita Naturale s posúvnymi dvierkami 238cm

EM30589

Luxusný TV stolík z kolekcie nábytku Vita Naturale je stelesnením moderného dizajnu a súčasného "contemporary" štýlu. O kvalitnom vyhotovení TV stolíka Vita Naturale vás presvedčí jeho hnedá drevená konštrukcia, obohatená o kvalitné 0,5 mm hrubé orechové dyhovanie, ktoré kladie dôraz na viditeľnosť a kresbu drevených línií, čo dodá prírodný nádych. Moderné vyhotovenie TV stolíka Vita Naturale je doplnené dizajnovými pochrómovanými nohami z nehrdzavejúcej ocele, vyžarujúce sofistikovanosť a eleganciu. Štýlová kombinácia drevenej povrchovej úpravy a chrómových nôh zvýši estetiku každej obývacej izby a dodá priestoru teplo a štýl s nádychom avantgardy a talianskej elegancie.

TV stolík Vita Naturale má priestranný úložný priestor, ktorý zahŕňa štyri praktické zásuvky so systémom pozvoľného zatvárania a nadčasové posuvné dvierka z tvrdeného skla a chromového rámu z ocele. Posuvné dvierka sú ukážkovým príkladom funkčnosti moderného nábytku, pretože umožňujú ľahký prístup k elektronike a zároveň udržiavajú jedinečný ucelený vzhľad. Vďaka tejto všestrannosti a funkčnosti sa TV stolík ľahko kombinuje v moderných interiéroch nábytkom z kolekcie Vita Naturale.

Priame, jednoduché línie a ostré hrany TV stolíka Vita Naturale vytvoria minimalistický, nadčasový dizajn, ktorý je doplnený svojou praktickou stránkou. Funkčnosť stolíka v kombinácií s jeho kvalitným vyhotovením vám zaručia trvácosť a dlhodobú kvalitu, vďaka ktorej si môžete na dlhé roky okrášliť vašu obývačku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 649,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Sklo ►Hnedá ►Strieborná ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti