FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco luxusný príborník Gatsby s mramorovým dizajnom z mramoru v čiernej farbe z mangového dreva 160cm

EM31962

Dizajnový art deco príborník z kolekcie Gatsby je vyrobený z kvalitného mangového dreva a disponuje štyrmi nenápadnými dvierkami, ktoré skrývajú jednu poličku s dostatočným úložným priestorom. Výrazným a zaujímavým prvkom tohto televízneho stolíka sú zaoblené rohy, ktoré mu dodávajú moderný vzhľad s retro nádychom. Dizajn obvodu stolíka je vyskladaný z menších oblých látok, ktoré sú charakteristické pre túto kolekciu a robia ju jedinečnou a osobitnou. Tento stolík je nielen praktickým kusom nábytku, ale aj štýlovým doplnkom do vášho interiéru. Jeho dizajnové kovové nožičky v zlatej farbe sú viditeľné na povrchu dvierok, čo pridáva stolíku štýlový a luxusný vzhľad. Dizajn nožičiek sa plynule a nerušivo prenáša do prednej časti príborníka čím vytvára geometrický tvar, čo je jednou z hlavných čŕt art deco štýlu. Použitie mramoru a zlatá farba v kombinácií s tmavým mramorom a telom príborníka dávajú opulentný luxusný nádych. Klasická a príjemná hnedá farba, ktorá obklopuje celý stolík, dopĺňa mramorový dizajn vrchnej dosky, ktorá sa nesie v čiernej palete. Táto kombinácia farieb vytvára harmonický a elegantný vzhľad.

Televízny stolík z kolekcie Gatsby sa ideálne hodí do tmavšie ladených interiérov. Odporúčame kombinovať tento stolík s ostatným nábytkom z rovnakej kolekcie Gatsby, aby ste v interiéri vytvorili jednotný a štýlový vzhľad v duchu art deco.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

799,89 € s DPH

Znížená cena!

879,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Gatsby

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Zlatá ►Mramor ►Drevo / Masív - Mango ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky ►Kolekcia luxusného art deco nábytku Gatsby



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti