FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny tmavohnedý TV stolík Craigh z mangového dreva 200cm

EM32018

Prineste do Vášho obývacieho priestoru teplý nádych prírody s masívnym TV stolíkom Craigh, ktorému dominuje art-deco štýl. Luxusný TV stolík Craigh je ručne vyrobený z kvalitného mangového masívneho dreva, čím zaručí pevnosť a trvanlivosť.

Tmavohnedá farba mangového dreva dodáva TV stolíku nezameniteľný charakter a teplú atmosféru, ktorá perfektne doplní Váš art deco nábytok vo Vašej štýlovej obývačke. Jeho povrch, ošetrený tak, aby vynikla prirodzená štruktúra a kresba dreva, je dôkazom toho, ako moderný nábytok dokáže oživiť interiéry domova.

Art-deco TV stolík Craigh disponuje mohutnými dvomi praktickými zásuvkami, jednými bočnými dviekami a jednými dvoj-dvierkami, ktoré chránia vnútorný úložný priestor s poličkou. Dvierka a zásuvky sú dizajnovo upravené tak, aby disponovali väčšou výškou, čím sa umocní ich mohutný vzhľad.

Nech už je Váš interiér zariadený v akomkoľvek štýle, masívny art deco TV stolík Craigh sa stane jeho dominantným prvkom, ktorý prinesie do Vášho domova nielen funkčnosť, ale aj nenahraditeľný dizajn. Jeho univerzálny vzhľad a kvalita z neho robia ideálny výber pre tých, ktorí ocenia prírodnú krásu a eleganciu v jednom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 109,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Drevo / Masív - Mango ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti