FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný čierny TV stolík Alaric so štyrmi dvierkami so zaoblenými hranami 200 cm

EM32019

Luxusný TV stolík Alaric prinesie do vašej obývačky dotyk moderného dizajnu. Je vyrobený z masívneho mangového dreva v sofistikovanom čiernom prevedení. Tento materiál je veľmi obľúbený kvôli svojej pevnosti a nábytok z neho je veľmi odolný.

Silueta stolíka je moderná lineárna. Je postavený na širokých nožičkách, ktoré sú predĺžením plných bočných strán. Pod vrchnou doskou je umiestnený úložný priestor v podobne dvoch dvojdverových skriniek predelených policou. Ich dvierka sú zhotovené z hrubých dosák so zaoblenými hranami, čo vytvára príjemný kontrast so striktnými rovnými tvarmi nábytku.

Na hladkých povrchoch vyniká prirodzená kresba letokruhov mangového dreva, čo dodáva stolíku subtílny prírodný prvok. Čierna farba pôsobí luxusným dojmom a v kombinácii s minimalistickou siluetou robí z TV stolíka Alaric ideálny nábytok do obývačiek zariadených v neutrálnych odtieňoch. Priestor tak bude pôsobiť štýlovým nadčasovým dojmom.

Ak preferujete ultra modernú estetiku, môžete pridať lesklý chrómový či zrkadlový nábytok. Univerzálnu čiernu môžete doplniť aj pestrými farbami, napríklad v podobe výraznej čalúnenej sedačky. Kreslo s koženým poťahom zasa vnesie do miestnosti dotyk luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 339,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Čierna ►Drevo / Masív - Mango ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti