FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vintage čierny televízny stolík Akemi so štyrmi dvierkami a dvomi zásuvkami 220 cm

EM32274

Luxusný televízny stolík Akemi dodá vašej obývačke elegantný a distingvovaný vzhľad. Jeho dizajn v sebe spája prvky orientálneho a vintage nábytku v štýlovom modernom prevdení.

Televízny stolík vám ponúka bohatý úložný priestor v podobe dvoch dvojdverových skriniek predelených policou. V strede nábytku sa tiež nachádzajú dve praktické zásuvky. Úchytky sú vyrobené z tmavého kovu a majú okrúhly tvar, ktorý vytvára príjemný kontrast s inak rovnými líniami. 

Inšpirácia orientálnym nábytkom sa odráža najmä v mohutnom tvare nožičiek a kombinovaní lineárnej siluety s kruhovými prvkami. Povrch dreva je pokrytý čiernym náterom, ktorý je úmyselne zošúchaný na hranách nábytku. Tento prvok dodáva do dizajnu štýlový vintage charakter a viditeľná prírodná farba dreva prináša do kompozície teplý nádych.

Televízny stolík vám vďaka svojej univerzálnej farebnosti ponúka široké možnosti kombinovania s ďalším nábytkom. Môžete ho zaradiť do obývačky v industriálnom štýle, kde sa svojím tvarom a farbou prepojí s moderným nábytkom s tmavou kovovou konštrukciou. Môžete tiež pridať farebnú sedačku, koberec či taburet v orientálnom alebo etno štýle. Skvelou voľbou je aj výrazné kreslo či lampa s originálnou podstavou vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 969,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty TV stolíky z dreva

►TV stolíky ►Vintage nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Čierna ►Drevo / Masív - Borovica ►TV stolíky z dreva