FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný orientálny obdĺžnikový štvordverový TV stolík z brestového dreva v hnedej medovej farbe 200 cm

EM32276

Luxusný obdĺžnikový televízny stolík sa nesie v orientálnom štýle, ktorý je jedinečný kúsok do vašej obývačky. Dominantný prvok stolíka sú jeho štyri dvierka, ktoré sú zložené s niekoľkých pozdĺžnych drevených lát s medzerami a zároveň ich dopĺňa niekoľko priečne uložených lát. V skrinke sa nachádzajú dokpy štyri poličky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre rôzne sezónne dekorácie, časopisy, knihy či rôzne iné veci. Minimalistický detail na dvierkach sú ich kovové čierne úchytky, ktorých povrch je matný.  Nožičky tvorí čierna matná kovová oblá konštrukcia, ktorá lemuje tvar skrinky do obdĺžnikového tvaru. Sú prepojené štyrmi tyčami, čo pridáva stolíku estetickosť ale aj lepšiu pevnosť a stabilitu. Povrch skrinky je hladký a matný s lakovaním a výraznou dyhou z brestového drva. 

Stolík odporúčame umiestniť do obývačky, ktorá je zariadená v orientálnom poprípade industrálnom štýle kde skvelo zapadne a ukáže tak svoj potenciál. Skrinku je vhodné kombinovať s iným nábytkom v orientálnom poprípade jemne industriálnym štýlom, ktorý má kovvové prvky ako sú nožičky alebo celá konštrukcia doplnené masívnym hnedým medovým drevom. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 629,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky