FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné vitríny

Luxusné a dizajnové vitríny v našej ponuke pre vašu inšpiráciu sú vhodné ako nábytok do obývačky alebo nábytok do jedálne. Ale určite si ale nájdu miesto aj v iných miestnostiach vašich domov a bytov. V našej ponuke luxusných vitrín majú svoje miesto nízke štýlové vitríny ale aj vysoké vitríny rôznych štýlov ako napríklad vyrezávané rustikálne vitríny v rôznom farebnom prevedení, moderné vitríny, provensálske vitríny, koloniálne štýlové vitríny ale aj vitríny v industriálnom štýle a populárnom retro štýle nábytku.

Luxusné vitríny sú vhodné vďaka svojej presklenej časti na vystavenie vašich rôznych cenných vecí ako porcelán, keramika, sošky a podobne. V kuchyni si nájdu miesto závesné vitríny najlepšie vo farbe a štýle zvyšného nábytku vašej kuchyne, od nízkych po vysoké, so sklom alebo bez skla. Vitríny zároveň majú svoje miesto aj na chodbách a aj hosťovských izbách, kedy svoje cennosti viete dať do pozornosti vašim návštevám. Inšpirujte sa širokou ponukou našich luxusných a dizajnových vitrín.

Luxusné a dizajnové vitríny majú podobne ako knižnice a regále za úlohu ukázať a dať do pozornosti veci, ktoré vytvárajú celkovú atmosféru a osobitosť priestoru. Ich nespornou výhodou je to, že vďaka preskleným dvierkam, ktoré obsahuje väčšina z nich vaše cennosti ochránia pred prachom, rozbitiu, alebo iným vplyvom prostredia a zároveň dodajú miestnosti nádych luxusu.

Aj keď vitríny plnia primárne dekoratívnu funkciu, je dôležité zvážiť, čo vlastne chceme vo vitríne vystaviť. To ovplyvňuje nielen výber jej štýlu, ale aj jej umiestnenie a parametre.

Štýlové kuchynské a jedálenské vitríny majú obvykle väčšie rozmery a okrem výstavného priestoru pre váš riad či porcelán často obsahujú aj praktický úložný priestor pre príbory a iné zariadenie, ktoré nechcete vystaviť, ale naopak uschovať. Kuchynské vitríny obvykle nájdete v tradičnej (stojacej), ale aj v závesnej forme.

Dizajnové vitríny možno umiestniť prakticky do ktorejkoľvek miestnosti. Ideálnou a tradičnou voľbou býva obývačka, no skvelým miestom pre vitrínu je napríklad aj hosťovská izba či predsieň, kde upúta pozornosť vašich hostí hneď pri vstupe.

V našej ponuke môžete nájsť štýlové a luxusné vitríny, ktoré svojim prevedením vyhovejú fanúšikom takmer akéhokoľvek štýlu. Milovníci klasiky a elegancie si prídu na svoje pri rustikálnych a antických vitrínach z masívneho dreva, ktoré zaujmú predovšetkým krásnymi vyrezávanými detailmi. Pokiaľ ste naopak zberateľom moderných, dizajnových dekorácií a umeleckých kúskov, ktoré chcete vystaviť na obdiv, určite si vyberiete s množstva moderných a tvarovo čistých moderných vitrín, ktoré spolu s doplnením moderného LED osvetlenia vytvoria neprehliadnuteľnú časť moderného interiéru.

Milovníci jemných farebných tónov a útulných priestorov si zasa určite vyberú z množstva štýlových vitrín v provensálskom, vidieckom alebo vintage či retro štýle. No a pokiaľ ste napríklad vášnivým cestovateľom a zberateľom exotických dekorácii či umenia, ideálnymi pre vás budú určite masívne, koloniálne vitríny z exotických drevín.

Pokiaľ vás naša ponuka vitrín oslovila a máte nejaké otázky, neváhajte nás s nimi kontaktovať telefonicky alebo prostredníctvom emailu. V našom showroome na vás taktiež čakajú zamestnanci, ktorí vám ochotne poradia ohľadom výberu a poskytnú vzorníky či katalógy produktov.

Moderné vitríny
Moderné vitríny
Klasické a rustikálne vitríny
Klasické a rustikálne vitríny
Rohové vitríny
Rohové vitríny



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti