FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný konzolový stolík Adis v koloniálnom štýle z masívneho dreva v hnedej farbe s bielou mramorovou doskou 140 cm

EM31868

Luxusný konzolový stolík Adis v koloniálnom štýle z masívneho dreva v hnedom prevedení je skvelým doplnkom pre vaše interiérové potreby. Elegantný dizajn a nádherná konštrukcia ho robia výnimočným kúskom nábytku, ktorý pridáva štýl a luxus do vášho domova.

Masívne drevo, použité pri výrobe stola, pridáva do miestnosti prirodzený a teplý nádych. Hnedá farba je neutrálna a ľahko sa hodí k iným farbám a štýlom v interiéri ako sú sivá, čierna, béžová či iné výraznejšie farby. Osem nožičiek v rámci konštrukcie vytvárajú robustný základ pre celý stolík a pridávajú mu autentický koloniálny charakter.

Sivá mramorová doska na vrchu stola nielenže zabezpečuje praktický a odolný povrch, ale tiež pridáva prvok luxusu a elegancie. Je to miesto, kde môžete umiestniť vázy, dekoračné predmety alebo iné drobnosti.

Podstava so ôsmymi nožičkami a úložným priestorom v spodnej časti stola pridáva k jeho dizajnu zaujímavý detail a zároveň je praktickým riešením na ukladanie vecí, čím optimalizuje priestor vo vašej domácnosti.

Tento príručný stolík nielenže poskytuje funkčnosť, ale aj výrazný štýl, ktorý oživí váš interiér a prinesie do neho punc luxusu a jedinečnosti. Buďte pripravení na to, že tento kúsko nábytku bude v centre pozornosti a zaujme každého, kto vojde do vášho priestoru

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 209,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Koloniálny nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Hnedá ►Mramor ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti