FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný orientálny konzolový stolík Adhiarja s kazetovým dizajnom a starožitným vintage efektom svetlá hnedá 150 cm

EM32158

Luxusný konzolový stolík Adhiarja očarí vašich hostí svojím jedinečným vintage dizajnom s prvkami orientálneho zdobenia. Predsieni či jedálni dodá unikátny šarm a naturálny prvok.

Stolík je zhotovený z teakového dreva v svetlej hnedej farbe. Jeho odtieň pôsobí teplým dojmom a aj napriek bohatému dizajnu, vyzdvihuje do popredia prírodný charakter materiálu. Jeho povrch je zámerne zostarnutý a nábytok tak pôsobí starožitným dojmom. 

Obdĺžniková vrchná doska je hladká a z jej rohov klesá k zemi štvorica hrubých nožičiek. Priestor medzi nožičkami je vyplnený štvorcovým kazetovým dizajnom. Pod ním sa na prednej strane nachádza rímsa s lineárnym reliéfom a z jej rohov plynie vyrezávaný orientálny ornament.

Každá z 28 kaziet je originálna a jedinečná, čo pôsobí šarmantným eklektickým dojmom. Na vyvýšených častiach sa nachádzajú kovové nity, ktoré miestami tvoria vzor kvietkov. Ich hrdzavý vzhľad a nerovnomerné umiestnenie ešte posilňuje starožitný vzhľad. Bočné strany sú tvorené z ôsmych kaziet s vyvýšenými okrajmi s lineárnym reliéfom.

Konzolový stolík môžete v predsieni doplniť zrkadlom vo vintage ráme a orientálnou lavicou s vyrezávaným zdobením. V jedálni na neho môžete umiestniť vaše obľúbené dekorácie, svietnik, či živú zelenú rastlinu, ktorá podčiarkne krásu dreveného materiálu. Skvele doplní aj masívny jedálenský stôl a sošky či textílie v etno štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 599,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Vintage nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Etno nábytok