FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná čalúnená lavica Soreli horčicovo žltý menčester 80cm

EM31055

Zavítať do sveta dizajnového nábytku znamená objavovať kúsky, ktoré oživujú interiér a dodávajú mu jedinečný charakter. Práve taká je lavica Soreli. S jej unikátnym dizajnom v horčicovo žltej farbe sa stane neprehliadnuteľným centrálnym prvkom každého priestoru.

Moderná lavica Soreli ponúka menčestrové čalúnenie, známe pre svoju odolnosť a textúru, ktoré je obohatené o prešívanie v priamych líniách.

Kontrast medzi príjemným menčestrovým čalúnením a nožičkami z kovu s čiernym práškovým nástrekom prinesie do Vášho domova industriálny nádych, ktorý skvele spája dizajn s modernosťou. Táto kombinácia materiálov a farieb robí z lavice Soreli dokonalý doplnok pre tých, ktorí hľadajú moderný nábytok, ktorý zaujme na prvý pohľad a zároveň vydrží roky používania.

Lavica Soreli nie je len o dizajne - je to funkčný dizajnový nábytok, ktorý prinesie do Vašej obývačky, chodby alebo spálne výrazný vzhľad s minimalistickým nádychom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

80,99 € s DPH

Znížená cena!

89,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Žltá ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Lavice s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti