FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné art deco čelo postele Patty s buklé čalúnením v šedo bielej farbe a svetlým hnedým ratanovým výpletom 190 cm

EM31933

Čelo postele Patty dodá vašej spálni luxusný nádych štýlu art deco. Vďaka svojmu unikátnemu dizajnu bude tiež výrazným dekoratívnym prvkom, pripomínajúcim moderné umelecké dielo.

Na prvý pohľad vás zaujme originálny tvar, ktorému dominujú elegantné krivky a oblúky. Dva bočné panely sú tvorené tenkým rámom s ratanovým výpletom s viedenským vzorom. Výplet má naturálnu svetlú hnedú farbu prírodného materiálu, zatiaľ čo jeho rám prináša do kompozície výrazný akcentový prvok v čiernej farbe

Kontrastná estetika pokračuje aj v stredovej časti čela. Penové čalúnenie vám zaručí pohodlné opretie a poťah z buklé látky je príjemný na dotyk. Dodáva čelu zaujímavú štruktúru a mäkký vzhľad. Tiež zdôrazňuje art deco charakter nábytku a dodáva mu luxusný nádych. Chladné tóny sivo bielej farby vytvárajú príjemný vizuálny protiklad k teplo pôsobiacemu ratanovému výpletu.

Stredovú časť tvoria štyri poloblúkové panely. Dva stredové majú rozličnú výšku a na jednom z nich je upevnený dekoratívny kruhový prvok, čo dodáva čelu dynamický vzhľad. Tento originálny dizajn vynikne pri umiestnení k stene v sýtych farbách. Vo vašej spálni tak vytvoríte výraznú akcentovú stenu, ktorá bude dominovať celej miestnosti.

Čelo postele Patty môžete doplniť k základni so svetlým čalúnením, ktorá sa prepojí so stredovou časťou, alebo k základni z masívneho dreva v svetlých odtieňoch, ktoré budú korešpondovať s ratanovým výpletom. Nič nepokazíte ani jednoduchou základňou v čiernej farbe. 

V spálni v neutrálnych odtieňoch môžete pridať nočný stolík či komodu so zlatými kovovými detailmi a nočnú lampu s lesklou metalickou podstavou. Miestnosti tak vdýchnete sofistikovaný a elegantný nádych štýlu art deco.

Výrazné čelo postele je skvelý spôsob, ako oživiť vašu spálňu bez toho, aby ste museli meniť celú posteľ. Poskytne vám pohodlné opretie a bude tiež vizuálne dominantným prvkom, ktorý má praktickú, aj dekoratívnu funkciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 499,00 € s DPH

Súvisiace produkty Rošty a divány

Podobné produkty Čelá postelí

►Luxusné a dizajnové čelá postelí ►Art-deco nábytok ►Ratanový nábytok ►Drevo / Masív - Ratan ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti