FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné vintage bielo béžové čelo postele Vinny s vyrezávaným zdobením a viedenským ratanovým výpletom 190 cm

EM32283

Luxusné čelo postele Vinny prinesie do vašej spálne teplo a eleganciu južného Francúzska. Prírodné materiály priestor zútulnia a povrchová úprava s efektom zámerného zostarnutia pôsobí originálny a šarmantným dojmom.

Dizajn rámu je inšpirovaný nábytkom v provensálskom štýle. Kombinuje typickú svetlú bielu farbu a vyrezávané zdobenie s florálnymi motívmi. V siluete dominujú elegantné krivky a oblúky, či už v tvare vrchnej časti rámu, alebo v tvare vyrezávaných nožičiek. Bočné stĺpiky sú ukončené bohato zdobenými hlavicami.

Rám je zhotovený z masívneho mangového dreva s bielym náterom. Jeho povrch je upravený takzvaným washed efektom vymytej farby, ktorý dodáva nábytku štýlový vintage vzhľad. Rám je vyplnený ratanovým výpletom s bohatým viedenským vzorom. Jeho prírodná svetlá hnedá farba sa výborne prepojí s pôvodnou farbou mangového dreva presvitajúcou cez biely náter a do dizajnu tak vnáša prekvapivý prírodný prvok.

Čelo postele Vinny spálňu presvetlí a môžete ho skombinovať so základňou z masívneho dreva v svetlých farbách. Do spálne môžete tiež pridať ratanové kreslo či stoličku s bielym čalúneným prvkom. Ideálnou voľbou je aj komoda či nočný stolík s vyrezávaným zdobením v provensálskom štýle. Priestor tiež oživia výraznejšie vintage dekorácie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 399,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Súvisiace produkty Rošty a divány

Podobné produkty Čelá postelí

►Luxusné a dizajnové čelá postelí ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Ratanový nábytok ►Provensálske postele ►Provensálske spálne ►Provensálsky ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Biela ►Béžová ►Drevo / Masív - Mango