FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná biela komoda Forma Moderna s chrómovými nožičkami 160cm

EM30866

S luxusnou modernou komodou kolekcie Forma Moderna sa taliansky dizajn stretáva s unikátnou funkčnosťou. Moderná komoda Forma Moderna predstavuje elegantnú sofistikovanosť moderného nábytku, ktorá je dosiahnutá kvalitným dreveným vyhotovením, obohateným o lesklý lakovaný povrch v bielej farbe.

Biele drevené prevedenie doplnia sofistikovane navrhnuté oceľové nožičky s chrómovým povrchom, ktorý vyzdvihne avantgardný štýl a moderný vzhľad komody. Dizajnovou čerešničkou luxusnej komody Forma Moderna je štýlové vyrezávanie na pravých zásuvkách s chrómovým detailom, čo umocní moderný nadčasový štýl.

Jemné línie komody Forma Moderna sú doplnené funkčnou stránkou, ktorá Vás zaručene zaujme. Štyri rozmerné a praktické zásuvky s inteligentným soft-close systémom uzatvárania skrývajú veľkú úložnú kapacitu, ktorá Vám umožní udržiavať poriadok vo Vašom interiéri.

Moderná komoda Forma Moderna prináša do vášho domova neoceniteľný pôvab a eleganciu. Okrem toho, že je k dispozícii vo viacerých farebných prevedeniach, je táto komoda rovnako univerzálna, ako je funkčná. Či už ju umiestnite do spálne, predsiene, či obývačky, taliansky štýl a elegancia je zárukou.

Vytvorte si jedinečné a odlišné prostredie s komodou Forma Moderna a potešte sa nadčasovou krásou dizajnu a funkčnosti, ktorú prináša moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 139,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Strieborná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti