FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Lakovaný moderný nočný stolík Forma Moderna s chrómovým detailom 60cm

EM30867

Hľadáte moderný nábytok, ktorý by krásne zapadol do Vášho moderného luxusného interiéru? Nočný stolík z kolekcie Forma Moderna prináša do Bášho domova nadčasový vzhľad, taliansky dizajn a praktickú funkčnosť.

Dizajnový nočný stolík Forma Moderna je vyrobený z lesklého, bieleho, lakovaného dreva, ktorého minimalistický a elegantný vzhľad je podčiarknutý originálnou konštrukciou nôh z chrómovanej nehrdzavejúcej ocele. Inteligentné prevedenie a nevšedný  tvar chrómových nožičiek dodá stolíku Forma Moderna nádych avantgardného štýlu, ktorý umocňuje jeho luxusný vzhľad v modernom štýle. Zaujímavým dizajnovým prvkom je aj vyrezávanie na praktických zásuvkách s chrómovým detailom, ktorý oživí minimalistické prevedenie stolíka.

Funkčnosť a nadčasový dizajn sú súčasťou výhod nočného stolíka Forma Moderna. Dve praktické zásuvky so systémom „soft-close“ zatvárania poskytnú dostatočný priestor na uloženie všetkých Vašich potrebných vecí, pričom zachovajú harmonický a elegantný vzhľad Vášho interiéru.

Lesklé biele prevedenie v spojení s chrómom prináša do Vášho priestoru pocit priestrannosti a svetla. Ak však hľadáte iné farebné prevedenie, nezúfajte, nočný stolík Forma Moderna disponuje možnosťou výberu farby lakovaného povrchu, vďaka čomu sa ľahko kombinuje v interiéri. Stačí nás kontaktovať a vyberieme pre Vás tú najlepšiu farbu.

Investujte do nadčasového vzhľadu, kvality a jedinečnosti s nočným stolíkom Forma Moderna. Jeho sofistikovaný dizajn a praktická funkčnosť Vám pomôžu vytvoriť dokonalú atmosféru v každej spálni.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

669,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Nočné stolíky z kovu ►Moderné nočné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti